Wie zijn wij – Organisatieadviseur

Ontwikkeling van uw organisatie vraagt om goede begeleiding. Uw visie scherp krijgen en de strategie ontwikkelen om de visie te realiseren. Kernwaarden inzichtelijk maken op organisatie- en teamniveau. Uw organisaties ondersteunen bij de vertaling van organisatiedoelen naar teamdoelen en individuele ontwikkeldoelen van medewerkers.

Organisatieontwikkeling heeft vaak een directe relatie met leren en cultuurverandering. Door integraal naar leer- en ontwikkelvraagstukken te kijken levert drieS een directe bijdrage aan uw organisatieontwikkeling.

Patricia Antersijn

DrieS biedt een breed palet aan mensen. Allemaal onderwijskundigen die zich in de loop der jaren ontwikkeld hebben op verschillende rollen en specialisaties. Gebruik het rollenmenu rechts óf de zoekfunctie, om drieSers te vinden die aansluiten bij uw vraag.

Weet u het niet zeker, stuur ons een bericht, en we nemen snel contact op.

Onze rollen:

Onderwijskundig adviseur - Projectmanager - Vernieuwer van leren en ontwikkelenTrainer en facilitator - Coach Onderwijskundig ontwikkelaar - Organisatieadviseur - Teamcoach - Interim manager / teamleider - Mediator