Wie zijn wij – Onderwijskundig ontwerper en ontwikkelaar

DrieS heeft ervaren ontwikkelaars in haar midden voor opleidingsprogramma’s, e-learning, trainingen, workshops, beroepscompetentieprofielen, kwalificatiedossiers, toetsen en examens, lesmateriaal.

Het voordeel van ervaring: snel komen tot de essentie van wat ontwikkeld moet worden, het globaal ontwerp staat snel op papier; en als het nodig is kunnen we direct door met het aansturen van een ontwikkelteam. In ons netwerk weten we de e-learning ontwikkelaars, videoproducenten, software-ontwikkelaars, tekenaars, grafisch ontwerpers, etc. te vinden voor de meest uiteenlopende opleidingsvraagstukken.

Marlies-Wannet

Marlies Wannet

Patricia Antersijn

Eline Noorbergen

Annemarieke-Broenink

Annemarieke Broenink

Ingrid Zemmelink

Barbara Ponsteen

DrieS biedt een breed palet aan mensen. Allemaal onderwijskundigen die zich in de loop der jaren ontwikkeld hebben op verschillende rollen en specialisaties. Gebruik het rollenmenu rechts óf de zoekfunctie, om drieSers te vinden die aansluiten bij uw vraag.

Weet u het niet zeker, stuur ons een bericht, en we nemen snel contact op.

Onze rollen:

Onderwijskundig adviseur - Projectmanager - Vernieuwer van leren en ontwikkelenTrainer en facilitator - Coach Onderwijskundig ontwikkelaar - Organisatieadviseur - Teamcoach - Interim manager / teamleider - Mediator