Patricia Antersijn

Kernachtige typering

Ik verbind visie en strategie van een organisatie aan ‘Performance Support’ van medewerkers. Ik ondersteun bedrijven en instelling in het vormgeven van ondersteuning aan hun medewerkers om hun werk zo optimaal mogelijk te kunnen doen om daarmee vanuit plezier de resultaten te halen die nodig zijn. Mijn missie: ‘Het stimuleren van zelfontwikkeling van mensen om sterker en gemotiveerder te functioneren teneinde nog meer succesvol te zijn’.

Generieke skills (als senior)

Mijn motto: Maakt het je wat uit? Doe er dan wat aan!

Dit klinkt zo simpel. De praktijk blijkt vaak lastiger. Vaak niet zozeer t.a.v. wat men wil of wat er moet gebeuren, maar om het voor elkaar te krijgen. Communicatie, motiveren, positieve energie creëren en de relatie met elkaar aangaan zijn daarbij cruciaal. Hiervan heb ik mijn specialiteit gemaakt. Het Process Communication Model speelt hierin een waardevolle en resultaatgerichte rol. Ik kijk op een praktische manier naar het hele systeem van de organisatie of instelling, leef me snel in en ben zowel een gesprekspartner voor de werkvloer als op directieniveau. Klanten en opdrachtgevers typeren mij als integer, analytisch, doortastend, betrokken, warm en resultaatgericht.

Specifieke achtergrond en expertise

Ik heb mijn vakinhoudelijk basis als Toegepast Onderwijskundige (Universiteit Twente 1986) aangevuld met Human Factor expertise vanuit de luchtvaart, expertise vanuit Process Communication “the art of adaptable communication”. Daarnaast verdiep ik me in de ontwikkeling van intelligentie vanuit (neuro)biologie, epigenetica, sociologie en (neuro)psychologie in relatie tot leren, sociaal-emotionele veiligheid en stressmanagement.

Contact ...