Deze zomer heeft onze geliefde collega Gerlinde Podt ervoor gekozen om haar eigen weg te gaan en afscheid te nemen van drieS. Gerlinde, bedankt voor je inzet en waardevolle bijdrage aan drieS in de afgelopen 5 jaar. We zullen je zeker gaan missen maar hopen dat het onderlinge contact en de samenwerking op andere fronten blijft bestaan. We wensen je heel veel succes, wijsheid en plezier op je zoektocht!

Hieronder een persoonlijk bericht van Gerlinde over haar afscheid van drieS:
Na 5 jaar intensieve en succesvolle samenwerking met drieS heb ik, Gerlinde, ervoor gekozen mijn eigen pad weer op te gaan. In deze 5 jaren heb ik op enorm prettige en constructieve manier ervaren hoe het is om samen uit te dragen waar je voor staat, gebruik te maken van elkaars expertise, gevoel te hebben dat je van iets groters deel uitmaakt en toch je zelfstandigheid volledig te behouden. Zoals een coöperatie werkt.
En toch kies ik nu mijn eigen pad. Wetende wat ik achterlaat en daar best moeite mee heb. Maar dat pad, dat nog niet uitgestippeld is, dat lokt me, dat geeft me andere energie, dat maakt me nieuwsgierig en dat wil ik gaan ontdekken.
Dat pad gaan ontdekken is ook mogelijk omdat ik weet dat de samenwerking met drieS en haar leden niet stopt. Met diverse leden van drieS werk ik nu al in andere projecten samen en dat zal zo blijven.
Annemarieke, Barbara, David, Eline, Ingrid, Marlies en Patricia dank voor de mooie samenwerking binnen drieS!