Na 9 jaar heb ik afscheid genomen van coöperatie drieS. Ondanks de corona en het online bij elkaar zijn, was dit hartverwarmend. Ik ben verwend met mooie persoonlijke cadeautjes en berichten. En dat kenmerkt precies waar drieS voor staat. Persoonlijke aandacht vanuit een gedegen professionele basis. Ik kijk terug op een zeer waardevolle, toffe en gezellige periode waarin we met veel plezier van elkaar geleerd hebben, drieSen zoals we dat noemen. En onze klanten konden en kunnen daarvan profiteren. Als drieS zijn wij het schaap met de vijf poten waarnaar ze op zoek zijn. Onze aanvullende expertises met als basis de (toegepaste) onderwijskunde was soms een verrassende maar zeker ook welkome manier om naar hun vraag te kijken. Ik heb veel geleerd en genoten van de gezamenlijke projecten en ook het ondernemerschap binnen drieS zelf. Wat me nu nog steeds veel helpt is het durven loslaten om niet alles organisatorisch of bedrijfsmatig van tevoren allemaal te bedenken en dicht te timmeren, maar er op te vertrouwen dat je met elkaar groeit in de ontwikkelingen die zich voordoen.

Mijn afscheid van drieS betekent voor mij een volgende stap. Ik volg mijn hart en richt me nu 100% op mijn grote passie de groei van mijn bedrijf Process Communication Nederland met als doel ‘PCM a tool to make a daily difference’ bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Maak jij de keuze om +/+ in het leven te staan, durf je kritisch naar je eigen aandeel in het contact met de ander te kijken en ben je bereid hard te werken om het verschil te maken, neem dan contact op of neus gerust eens rond op onze website. Je bent van harte welkom:-).

Ook al stopt hier mijn drieS-zijn, ik wens en hoop dat we elkaar in toekomstige projecten kunnen blijven aanvullen. Wat ons sowieso voorlopig nog bindt is het VDKV gedachtengoed. Een afsluitend artikel onder de naam ‘slotakkoorden’ is in de maak

Lieve collega’s het ga jullie goed!
Patricia.